Festival of Quilts Birmingham 2019: de algemene tentoonstelling

7 aug
Oké, intussen is het (bijna) een week geleden dat ik samen met 3 collega’s richting Birmingham vloog, om daar voor de 2e keer het Festival of Quilts in het NEC te bezoeken.
We vertrokken op donderdagochtend 1 augustus met de vroege KLM vlucht van 8:15 uur, zodat we lekker op tijd aanwezig waren, ruim voor de opening van de tentoonstelling en beurs op de eerste dag.
Net als vorig jaar, was het bezoek aan dit festival weer ontzettend gaaf. Er is zoveel te zien en te doen, dat het bijna overweldigend is. De eerste dag heb ik dan ook weer “als een kip zonder kop” rond gelopen, omdat ik steeds iets nieuws ontdekte wat ik wilde gaan zien, maar op dag 2 en 3 ben ik toch wat gestructureerder te werk gegaan, om zo niets te missen.
Omdat er zoveel te zien is, en ik zoveel te vertellen heb, zal ik het proberen te verdelen over een paar postings. Ik denk dat ik 4 postings ga maken: 1x de wedstrijdquilts, 1x de tentoonstellingen, 1x de mensen en quilters en 1x de aankopen 😉
In deze posting zal ik dus voornamelijk quilts laten zien die mij aanspraken in de algemene tentoonstelling. Dit zijn de nationale en internationale inzendingen van de deelnemers. Ik ben alleen weer eens in mijn enthousiasme vergeten om ook de bordjes naast de quilts te fotograferen, dus van heel veel quilts heb ik niet de namen van de makers en/of de titel. Mocht je een quilt herkennen, of een naam weten: schroom niet om dit te laten weten, dan pas ik dit aan bij de foto.
Hier komt een kleine selectie van de quilts die ik gefotografeerd heb (ik heb heel veel foto’s gemaakt, maar dat zijn er teveel om allemaal te posten)

Geniet er van!

“Travelling with Kaffe” – Hilda Wessels

Hilde Hoogwaerts – Cayman

Twist of Flowers – Anne Lillholm

“No Return” – Anne Lillholm

4 Reacties naar “Festival of Quilts Birmingham 2019: de algemene tentoonstelling”

 1. Annemiek Soer 7 augustus 2019 bij 21:08 #

  Leuk Gert dat je de moeite neemt om in vier keer Birmingham te tonen. Thanks.

 2. Ria van Kasteel 7 augustus 2019 bij 23:01 #

  Wat fijn dat je ons laat meegenieten van je trip, wat een diversiteit aan quilts. Ik verheug me op je volgende posts😊🐝☀️

 3. Digna 8 augustus 2019 bij 08:27 #

  Hoi Gert, hier zat ik al in spanning op te wachten. En tjonge jonge wat komt er veel moois voorbij! Jij hebt vast je ogen uitgekeken!
  Benieuwd naar je volgende “verslagen!
  Groeten van Digna

 4. Phyllis 9 augustus 2019 bij 06:55 #

  Nu heb ik daar toch 2 dagen (en een uurtje op de 3e dag) rond gelopen en blijkbaar nog steeds dingen gemist. Ik zie bij jou weer quilts die ik niet tegen gekomen ben. Het was dan ook heel veel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: