2000 Holiday Cherub

Startdatum: 30 oktober 2003

Einddatum: 21 november 2003

Ontwerper: Mirabilia

2000_Holiday_Cherub

Net als Lavender and Lace, heeft Mirabilia ook met enige regelmaat een gratis patroon uitgegeven. Je kunt deze patronen terugvinden op haar website. Deze vredige engel met de duif in haar handen heet officieel “2000 Holiday Cherub”.

Aangezien ik afbeeldingen van personen met vleugels altijd erg mooi vind*, spreekt dit patroon mij erg aan. Voor dit patroon heb ik ervoor gekozen om te werken op Aida stof. Er wordt gewerkt met kruissteken, stiksteken, 3/4 kruissteken en met Mill Hill Glass Seed kralen. Al met al vind ik de kleuren erg mooi en warm aandoen en de engel heeft een heel serene uitstraling. Wederom een erg mooi eindprodukt!

 
* = Personen met vleugels vind ik altijd erg fascinerend. Zo vind ik de borduurpatronen van Mirabilia en Lavender and Lace erg mooi (elfen en engelen), ik kijk graag naar de tekeningen van Brian Froud, het schilderij “The Lament for Icarus” van Herbert James Draper is erg mooi, en de Japanse animeserie “Haibane Renmei” (over een groep gevleugelde personen) is heel boeiend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: