Alphabet Mitten

Startdatum: 1 oktober 2008

Einddatum: 5 oktober 2008

Ontwerper: Judy Beck Whitman (JBW Designs)

Red_Mitten

Deze rode want (in het Engels is dit een Red Mitten) is een patroon uit een vierdelige serie. De serie bestaat uit de Red Mitten Collection 1 en Collection 2 en beide bevatten weer 2 patronen. Deze “Alphabet Mitten” vormt samen met de “Happy Holidays Mitten” Collection 1, en Collection 2 bestaat uit “Motif Mitten” en “Scandinavian Mitten”. Alle wanten zijn even groot en kunnen bijvoorbeeld ook prima naast of bij elkaar geborduurd worden. Ik vond deze alfabet want het leukst, vandaar dat ik deze als eerste gemaakt heb.

Bij het patroon worden suggesties genoemd voor het te gebruiken garen, maar deze soorten – Sampler Threads en Weeks Dye Works – heb ik niet op voorraad en het voorgestelde DMC (nr. 304) vond ik niet opvallend genoeg. Daarom heb ik gekozen om dit patroon te maken met DMC Color Variations nr. 4210: een rood garen dat van licht naar donker verloopt. En dit leverde precies het effekt op wat ik wilde bereiken.
Het is een prettig patroon om te maken en ik denk dat ik de andere patronen ook nog wel eens zal maken. Vooral omdat ze niet veel tijd vergen, is het een leuk patroon om “even tussendoor” te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: