Double Flip Dream Love

Startdatum: 13 februari 2008

Einddatum: 18 februari 2008

Ontwerper: Lizzie Kate

Dream_Love

In het verleden heeft Lizzie Kate meerdere kleine patroontjes uitgebracht onder de naam Flip-It. Hierbij krijg je een foto van het borduurwerk, de werkbeschrijving en natuurlijk het patroon. Sinds kort zijn ze gestart met een nieuwe serie, namelijk met de zogenaamde Double Flips. Hierbij krijg je meteen 2 patronen op 1 vel.
De hierboven afgebeelde patronen Dream en Love zijn de eerste 2 uit een serie van 12: in totaal komen er 6 (x2) Double Flips uit. De woorden kunnen ieder voor zich los geborduurd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om alle woorden onder elkaar te maken, zodat je uiteindelijk 12 woorden krijgt. De ondertitel van deze serie is “Living with charm” en dit slaat weer op de bij ieder patroon meegeleverde charm/hanger: bij elk woord hoort een andere hanger die je op het borduurwerk kunt bevestigen.

De 12 woorden vormen bij elkaar een serie levenswijsheden waaraan je je kunt houden. Bij elk woord staat ook een uitspraak van een bekend persoon, welke weer betrekking heeft op het woord. Ik zal deze bij elk patroon vermelden:

Dream: “If you can imagine it, you can achieve it” – William Arthur Ward
Love: “The way to know life is to love many things” – Vincent van Gogh

Bij dit patroon heb ik ervoor gekozen om deze te maken met de aangegeven DMC kleuren. De andere garens die Lizzie Kate vaak voorschrijft heb ik momenteel niet in mijn voorraad zitten.Dream_Love_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: