Lace Snowflakes ornament

Startdatum: 24 december 2007

Einddatum: 25 december 2007

Ontwerper: Lynne Herzberg

Lace_Snowflakes

Sinds begin december 2007 heb ik een jaarabonnement op het online borduurmagazine The Gift of Stitching. Dit maandelijkse magazine verschijnt uitsluitend online en als abonnee krijg je een mailtje wanneer het nieuwe nummer uit is. Je kunt dan inloggen op de website en hierna kun je het magazine als “.pdf”-bestand downloaden (en daarna eventueel uitprinten).

Lace_Snowflakes_detail1

Ik had al vaker over dit magazine gehoord, maar had nog nooit een exemplaar gelezen. Na een proefexemplaar gezien te hebben, was ik meteen verkocht en heb een abonnement genomen. En het eerste nummer (december 2007) was meteen een succes: dit nummer was een special met allemaal patronen voor (kerst) ornamenten en er staan heel veel patronen in die ik leuk vind.

Lace_Snowflakes_detail2

Het eerste wat ik hieruit gemaakt heb zijn de 2 patronen voor dit “Lace Snowflakes ornament”. Het origineel is eigenlijk uitgevoerd in blauwtinten, alleen heb ik ervoor gekozen om deze in zwart/wit te maken. Ik heb de 2 patronen apart op 2 lapjes zwarte Aida stof geborduurd en heb deze aan de buitenkant aan elkaar vast gestikt. Hierbij heb ik, om de steek, een wit kraaltje aangebracht, zodat er een mooi randje rondom het ornament zit. Het ornament is opgevuld met kussenvulling en tot slot heb ik met kraaltjes er een oogje en een staartje aan gemaakt.
Dit ornament heb ik cadeau gedaan aan mijn schoonouders, met de suggestie om dit in hun toilet te hangen, aangezien zij alles zwart/wit hebben op het toilet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: