Sneeuwwitje

Startdatum: 21 november 2003

Datum laatste foto: 13 januari 2004

Ontwerper: onbekend

Sneeuwwitje

“Sneeuwwitje en de zeven dwergen” (oftewel “Kabouter Band”, zoals de titel officieel is) heb ik al een tijd geleden gekocht (begin 2002). Eigenlijk hadden we dit pakket gekocht voor Björn om te borduren, maar achteraf bleek dit toch iets te groot voor hem. Vandaar dat ik het nu overgenomen heb en af ga maken.

Ik heb dit pakket destijds gekocht bij Borduurderij Will Haarhuis in Zwolle. Het was een compleet pakket met het patroon, de stof, een naald en complete DMC strengen. Opvallend hieraan is, dat er op het patroon geen naam van een ontwerper of studio staat: voorop staat alleen de naam Will Haarhuis.
Via Internet kreeg ik echter een reaktie binnen van Sandie, met de mededeling dat het oorspronkelijk een pakket is van PAKO, maar dat deze momenteel niet meer verkrijgbaar is.

Voor mij als Disneyliefhebber is dit een heel leuk patroon om te maken. De kleuren zijn lekker sprekend en het patroon is heel duidelijk (het bestaat uit 17 losse A4 vellen, die bij elkaar het hele patroon vormen) Er wordt enkel gewerkt met kruissteken en stiksteken voor de randen en accenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: